Sandviks camping, Degerhamn, Öland

Det här blev en ordentlig miss.

Eftersom vi var ute så tidigt på säsongen så hade många campingar stängt, men den här skulle vara öppen, både enligt campingkatalogen och information på nätet. Väl där provade vi att ringa det angivna telefonnumret – inget svar. Vi provade nästa nummer, vilket visade sig ha upphört. Vi provade det första numret flera gånger under kvällen med samma resultat, dvs inget svar.

Vi och några till campade på parkeringen utanför campingen istället, det gick också bra, dessutom blev det ju gratis. Hur campingen ser ut innanför bommen vet jag alltså inte. Det jag vet om den här campingen är att det inte gick att ringa de angivna telefonnumren i April 2011. De kanske fungerar nu?

Parkering på Sandviks camping 2011-04-22

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s