2013-08-08, dag 28. Hemåt.

Dag 28 på semestern. På väg hemåt. Det kändes lite vemodigt faktiskt. Jag hade gärna åkt runt minst lika länge till. Vi har sett och upplevt så mycket, så allt måste smältas. Det tar ett tag.

Att uppdatera bloggen med allt som hänt, alla platser vi har besökt och alla mer eller mindre framkomliga vägar vi har åkt på, är som att uppleva allt på nytt. Jag har läst den handskrivna dagboken, lett för mig själv, och tänkt: Ja visst ja, så var det! Jag har ropat: Lelle, kommer du ihåg när…!

Nu är bloggandet om den här resan färdigt. Det har tagit tid, jag har ju en vardag att sköta om också. Det här inlägget skulle väl egentligen bakdateras så att det hamnar ovanför dag 27, men så blir det inte. Det är idag jag är färdig: 2013-08-21.

Jag har insett att det finns alldeles för lite tid i förhållande till hur många platser det finns att upptäcka i världen. Nu ska kartboken lusläsas, internet ska finkammas, och folk ska frågas ut om nya resmål. Jag vill se hela världen. Med husbilen, så klart.

Husbilen är för övrigt fortfarande ostädad, jag vill inte städa bort känslan av vår resa riktigt ännu.

Sista bilderna från resan, när vi närmar oss hemmet:

2013-08-08 002

2013-08-08 004

2013-08-08 005

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s