Extraljus

I helgen monterade Lelle extraljus på bilen. Det blev inte alls så dyrt som man kan tro. Vi köpte en vinklad plåt som man fäster bakom nummerplåten. I den fanns det tre hål som passade perfekt till att fästa extraljusen med. Lampor och kopplingssats fanns som ett extraerbjudande med nedsatt pris.

Total kostnad för allt: ca 1500 kr. Åverkan på bilen blev minimal, det behövdes tre små borrhål för att fästa allt. Verktyg fanns i Lelles pappas garage.

Efter några timmars jobb har vi ordentliga lysen inför vintern.

2012-09-15

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s