Semesterbloggande, tjuvar, täppt näsa och temperaturskillnader

Nu har jag fyllt på med fler händelser och resmål från semestern, men eftersom jag daterar dem varefter de hände och när vi kom fram så hamnar de längre ner i bloggen.

Det är bara att bläddra neråt för den som vill läsa. Eller varför inte kolla in från A till Ö, som ligger som en liten flik här ovanför.

Nästa gång vi reser vet jag inte hur jag ska göra med bloggandet, om jag ska göra som nu och vänta tills vi är hemma, eller om jag ska skriva under tiden vi åker. Att skriva att jag är bortrest är väl som att skicka en inbjudan till alla tjuvar? Visserligen har vi folk som håller koll på lägenheten, men ändå. Jag kanske bara är orolig i onödan i vanlig ordning, men man vet ju aldrig.

I vilket fall som helst är jag hemma nu och tycker synd om mig själv, kroppen känns som om den har blivit körd i en stenkross, näsan rinner fast den är täppt, ögonen rinner, och temperaturen åker upp och ner som en jo-jo. Från 37,8 till 35,3 till 37,9. Blä! Tur att jag har ostbågar hemma.

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Betraktelser. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Semesterbloggande, tjuvar, täppt näsa och temperaturskillnader

  1. Astrid skriver:

    Hej!Du har alldeles rätt,man ska aldrig avslöja var man är!! Har kollat in lite av din blogg,man kan ju lätt glömma både tid och rum,och drunkna i drömmar! Önskar dej fortsatta trevliga resor och upplevelser,och att du vinner dom miljonerna!! MVH Astrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s