Sörälgens camping, Hällefors

Sörälgens camping ligger längs med väg 63, strax utanför Hällefors.

Det finns inte så mycket att göra varken på campingen eller runt omkring, men den är mycket bra att campa på. Campingen består av tre mindre områden. Det finns två gräsmattor med elstolpar, mitt emellan dem är det en tallskog med iordninggjorda fickor för den som vill stå lite för sig själv. När vi var där för några år sedan fanns det ingen el på skogsplatserna.

På campingen gick det att plocka både blåbär och kantareller.

Servicehusen var lite omoderna men fullt fungerande.

2009-08-03

2009-08-03

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s