Älvdalens Camping

Älvdalens camping är en camping i min smak. Det finns grusplaner, gräsmatta och gräsmatta med skog att stå på, allt efter tycke och smak. Jag tycker bäst om att stå bland träd.

Precis bredvid campingen rinner Österdalälven, där det går att fiska. Fiskekort och en del utrustning fanns att köpa i receptionen. Om man vill handla är det gångavstånd in till samhället. Bredvid campingen finns ett badhus. Entrén ingår inte i campingpriset, tyvärr.

När vi var där 2009 var standarden på duschar, toaletter och övriga gemensamma utrymmen ganska låg, men det skulle renoveras, så förhoppningsvis är det gjort nu. Städningen var ok, men inte helt bra.

Älvdalens camping, 2009-07-07

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s