Flatruet

Flatruet är en vacker platå med milsvid utsikt mitt ute i ingenstans. För att lättast hitta dit tar man väg 84 norrut från Sveg, fram till Funäsdalen. Där svänger man av mot Mittådalen / Ljungdalen. Delar av vägen är grusväg.

På platån finns det en stor parkering där det går att övernatta utan problem. Det finns många små sjöar och bäckar att fiska i, men man behöver ha en bra karta. Olika fiskekort gäller i olika sjöar, beroende på vem som äger dem. De flesta ägs av olika sameföreningar. Man kan få hjälp både med kartor och fiskekort i Funäsdalen och Ljungdalen.

Flatruet, 2008-07-25

Flatruet, 2008-07-25

Flatruet, 2008-07-25

Flatruet, 2008-07-25

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping, Sevärdheter, Ställplatser och märktes , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s