Bud camping, Norge

Buds camping ligger vid Atlantkusten mellan Kristiansund och Molde i Norge. Campingen är en typisk kustcamping i Norge, med grusplaner att stå på.

För att vara en pluscamp var servicen inte riktigt på topp, de var lite dåliga på att fylla på toapapper, städa och tömma sopor. Dessutom sprang det en lös hund på campingen, som vi precis hann hejda innan den sprang in till katten som vi har med oss i bilen. Den var väldigt sugen på vårat grillade kött också. När vi frågade campingägaren om hon visste något om vem som ägde hunden, så visade det sig att det var ägaren själv som gjorde det…

Campingen var inte direkt dålig, men den var inte bra heller. Om vi åker till Bud igen provar vi med största säkerhet någon av de andra campingar som fanns i området.

Priset 2010 låg på 195 Nok/dygn utan el, duschen kostade 10 kr, som lades på på räkningen när man checkade ut.

På campingen kunde man hyra en halvstor motorbåt för ca 800 Nok/dygn. Då är priset för bensinen som vi gjorde av med medräknat. Det var en riktig upplevelse att fiska i havet. Vi fick både makrill, sej och torsk som vi tog med hem, och bläckfisk som vi släppte tillbaks, eftersom vi inte visste hur man har ihjäl en sådan.

Se även Atlanthavsvägen.

Buds camping, 2010-07-14

Buds camping, servicehuset, 2010-07-14

Båten som vi hyrde, 2010-07-15

Sej, makrill och torsk, 2010-07-15

Bläckfisk, 2010-07-15

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping, Sevärdheter och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bud camping, Norge

  1. Pingback: Atlanthavsvägen, Norge | Helens resor

  2. Pingback: Atlanthavsvägen, Norge | Helens Betraktelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s