Piilijärvi Camping

Piilijärvi camping besökte vi den 15/7 2008.

Den var väldigt liten, det fick plats max tio ekipage. Det fanns inte mycket att göra på campingen, mer än att beundra de vackra vyerna runt omkring. Duscharna och toaletterna var ok, men inte i toppskick. Campingen duger i alla fall som uppfräschningsställe när man har sovit på rastplatser ett tag.

2008 kostade det 170 kr/dygn med el.

Piilijärvi camping, 2008-07-15

Piilijärvi camping, 2008-07-15

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s