Skärhamns camping, Tjörn

Skärhamns camping på ön Tjörn är en fin liten camping. När vi var där i början av April 2012 var vi de enda gästerna. Det fanns inte en enda säsongscampare uppställd heller, till min stora glädje.

Receptionen var bara öppen en timme på morgonen under lågsäsong. På dörren satt en lapp med ett telefonnummer man skulle ringa, så det gjorde vi. Efter ca 10 minuter dök en trevlig tjej upp och checkade in oss och gav oss all information vi behövde. Dessutom bad hon så hemskt mycket om ursäkt för att de enda turistbroschyrer hon hade var från 2011. Mycket trevligt, ett bra bemötande är guld värt.

Det fanns många fina platser att stå på innanför bommen. Där fick vi tyvärr inte stå, eftersom de var rädda att vi skulle köra sönder gräset så tidigt på säsongen. Vi fick nöja oss med de mindre fina reservplatserna. Finplatserna låg utspridda i små klungor med stenar, buskar eller träd runt, så det blev inte så många ekipage på varje avdelning.

Campingen var dyr, 250 kr/dygn med el på lågsäsong.

Servicehuset var rent och fräscht.

Det var en bra bit att gå för att ta sig till havet, men utsikten var fin från klipporna.

Reservplats på Skärhamns camping, 2012-04-02

Skärhamns camping, 2012-04-02

Om Helen

Kvinna, född 1970. Har både sambo, barn och katt. Tycker om att fota och att kuska runt i husbilen. Drömmer om att vinna alla de där miljonerna så att jag kan sluta jobba och bara resa runt på heltid. Tycker om djur, natur och lugn och ro, och är nästintill folkskygg ibland. Jag tycker också om att fiska, lyssna på musik (mest punk, rock, irländsk och annat röj) och att läsa.
Detta inlägg publicerades i Camping och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s